Laatu, luotettavuus ja ammattitaito

Mijorak Oy on monipuolinen ja vastuullinen rakennusalan palveluyritys. Toteutamme kaikki rakennustyöt laadukkaasti ja luotettavasti avaimet käteen – periaatteella.

Tarinamme

Mijorak Oy on ollut jo yli neljännesvuosisadan luotettava uudis- ja korjausrakentamisen osaaja, jonka asiakkaisiin kuuluvat asunto-osakeyhtiöt sekä yksityisen ja julkisen sektorin toimijat.
Mijorak Oy ja Talotekniikka Mijorak Oy työllistävät yli sata rakennusalan ammattilaista. Olemme erityisen ylpeitä laadukkaasta ja ammattitaitoisesta osaamisestamme, joka täyttää myös kaikkein vaativimpien kohteiden ja asiakkaiden vaatimukset.

Toimintamme

Asiakaslähtöisyys on kaiken toimintamme perusta. Me kuuntelemme asiakasta ja toimimme asiakkaan toiveiden mukaisesti, oli sitten kyseessä uudisrakentamisen, korjausrakentamisen tai talotekniikan palvelut. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeintä ja voimme tyytyväisenä todeta, että meillä on Suomen parhaat asiakkaat.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, josta toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Erikoisalaamme ovat mm. erilaiset toimitilamuutokset, putkiremontit, uudet liikekiinteistöt ja korkealaatuiset talot ja huvilat.

Palvelumme

Meiltä saat kaikki rakennusalan palvelut yhdestä osoitteesta. Vahva osaamisemme tulee parhaiten esille vaativissa korjausrakentamisen kohteissa, tilojen käyttötarkoituksen muutoksissa sekä asunto-osakeyhtiöiden putkiremonteissa.

Mijorak -konserniin kuuluu myös Talotekniikka Mijorak Oy, joka tarjoaa kaikki LVI-palvelut rakennustöineen. On kysymys sitten huoltopalveluista, kiinteistötekniikasta tai korjauksista niin kaikki palvelut ovat aina saatavissa helposti yhdestä osoitteesta.

Ota yhteyttä – haluamme palvella sinua!

Esitteemme voit lukea täältä.

Yhteystietomme löydät täältä.