Uusia toimitiloja Voutilaan 2020

Rakennamme uutta modernia toimitilaa 4400m2 Helsinki-Vantaa lentokentän ja Kehä III väliin Voutilaan. Meiltä voit vuokrata toimisto-, varasto-, tai tuotantotilaa alkaen 20 neliöstä aina 4400 neliöön saakka. Suunnitellaan yhdessä tarpeesi mukainen ja kokoinen tila. Kohteen on määrä valmistua vuoden 2020 aikana.

Mijorakin uudet toimitilat valmistuivat Vantaan Voutilaan Huhtikuussa 2018.

      ”Olen ollut  erittäin tyytyväinen uusien toimitilojen keskeiseen sijaintiin ja lähellä oleviin palveluihin, myös liikkuminen pääkaupunkiseudulla on vaivatonta ja nopeaa ja parkkitilaa on riittävästi. Uudet toimisto-, ja hallitilat ovat ehdottomasti tuoneet lisäpotkua kiireiseen arkeemme.”
    – Jan Kopponen, toimitusjohtaja

Voutilan ympäristö tukee tekniikan alan yritystä loistavasti. Kasvava määrä palveluja ja eri alojen yrityksiä ympärillä luo kilpailukykyä sekä loistava sijainti palvelee erityisesti moniulotteisen yrityksen tarpeita. Erinomaiset liikenneyhteydet takaavat nopean ja vaivattoman kulun koko Uudellamaalla ja lentokentän läheisyys tuo loppusilauksen kansainvälisemmällekin yritykselle.

Vasamapuiston asemapiirustus

Vasamapuiston suunnittelun keskiössä ovat olleet tekniikan alan yrityksien tarpeet ja niiden täyttäminen. Huomioon on otettu riittävä pysäköintitila, koko kiinteistön yhteinen tehokkuus ja kätevä liikkuminen toimisto-, halli-, ja ulkotilojen välillä.

RAKENNUS 1 (2900 krm2)

1. kerroksessa (katutasossa) on yhdeksän 165 m2 :n kokoisia varasto- ja huoltotiloja, jotka ovat myös yhdistettävissä suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Kerroksen vapaa korkeus on 5 m. Kaikki tilat ovat varusteltu ikkuna-aukollisilla ja käyntiovellisilla nosto-ovilla.

 2. kerroksessa on 13 kpl 25—165 m2 :n kokoisia toimistotiloja, jotka ovat yhdistettävissä suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Kerroksen vapaa korkeus on 4 metriä.

Parkkihalli, jossa on 40 vapaata vuokrattavaa autopaikkaa.
Katutason varastotilat on mahdollista yhdistää myös 2. kerroksen toimistotiloihin sisäportaikolla.

RAKENNUS 2 (1000 krm2)

1. kerroksessa (katutasossa) on 12 kpl 84,5 m2 :n kokoisia varasto- ja huoltotiloja, jotka ovat yhdistettävissä suuremmiksi läpiajettaviksi kokonaisuuksiksi. Kerroksen vapaa korkeus on 6 m.

Kaikki tilat ovat varusteltu ikkuna-aukollisilla ja käyntiovellisilla nosto-ovilla.

Rakennuksien julkisivut

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jan Kopponen

Toimitusjohtaja

Liity joukkoomme Vasamapuistoon niin luodaan sinulle ja yrityksellesi moderni, tuottava ja tehokas työympäristö.

jan.kopponen@mijorak.fi 
010 778 1017

Mijorak Oy

Vasamakuja 13 M
01740 Vantaa