Uudisrakentaminen

Ammattitaitoinen uudisrakentaminen on taitolaji.

Olemme toteuttaneet useita uudisrakennuksia niin yrityksille, julkiselle sektorille, teollisuudelle kuin yksityisillekin asiakkaille. Tarjoamme uudisrakentamisen palveluita avaimet käteen – kokonaispalveluna sekä osittaisena toteutuksena. Korkea laatu, asiakaslähtöisyys ja vahva ammattitaito takaavat onnistuneet uudisrakentamisprojektit.

Uudisrakentamispalveluihimme kuuluvat asuntorakentaminen, liike- ja toimitilarakentaminen, teollisuusrakentaminen ja julkinen rakentaminen sekä toimitilojen ja asuinrakennusten laajennukset.

LIIKE- JA TOIMITILAT

Vahva osaaminen ja asiakaslähtöinen kokonaisvaltainen toiminta ovat toteutuksen lähtökohta. Meillä on pitkä kokemus asiakkaiden tarpeisiin soveltuvien liike- ja toimitilojen rakentamisesta ja toteutamme kaikki projektit kokonaisvaltaisesti avaimet käteen –periaatteella. Toteutamme liike- ja toimitilahankkeita, halleja sekä tehdas- ja tuotantokohteita.

ASUINRAKENTAMINEN

Tarjoamme kaikki rakentamisen ja talotekniikan ratkaisut uudisrakennuksiin sekä tavoitehintaisena projektinjohtourakkana, että perinteisenä pääurakkana.

LOMA-ASUNNOT JA HUVILAT

Vaativien loma-asuntojen ja huviloiden rakentaminen on jo vuosia ollut yrityksemme ydinosaamista. Saaristokohteet asettavat esim. taloteknisille ratkaisuille erityishaasteita. Vuosien varrella olemme toteuttaneet lukuisia vaativia erikoiskohteita asiakkaillemme. Työn ja viimeistelyn korkea laatu on meille kunnia-asia. Lisätietoa kohteista saat katsomalla referenssikohteitamme täältä, myytävänä olevat toteuttamamme kohteet voit katsoa täältä.

JULKINEN RAKENTAMINEN

Rakennamme myös julkisen rakentamisen kohteita kuten esimerkiksi päiväkoteja, kouluja ja kirjastoja.

Laadukasta asiakaslähtöistä rakentamista, ammattitaitoista projektihallintaa ja huolenpitoa.

Sitä on Mijorak.

Referenssit

Muutamia esimerkkejä Mijorakin toteuttamista kohteista. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, kun haluat tietää lisää palveluistamme tai referenssikohteistamme.