Talotekniikka

Talotekniikka Mijorak Oy palvelee asiakkaita kaikissa talotekniikan tarpeissa. Yhdestä osoitteesta kaikki LVI-huollon, kiinteistötekniikan ja rakentamisen palvelut. Toteutamme työkohteet joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan ja ammattitaitoinen henkilöstömme takaa luotettavan ja laadukkaan palvelun.

URAKOINTI

Kaikki LVI-urakointitarpeet ja tarvittaessa myös muut rakennus-, sähkö-, jäähdytys- ja automaatiourakat. Avustamme ja opastamme asiakkaitamme oikean ratkaisun löytämiseksi.

SOPIMUSURAKOINTI

Teemme sopimusurakoita laskutyöperusteisesti kaupungeille ja kunnille, laitoksille, yksityisille ja yhteisöille. Sopimusurakoinnilla asiakas saa meiltä aina luotettavat juuri heidän kiinteistönsä tuntevat asentajat.

HUOLTOAUTOT

Huoltoautomme ovat pääkaupunkiseudulla sopimuskumppaniemme lisäksi taloyhtiöiden ja huoltoyhtiöiden käytössä. Laajan tukkuriverkostomme ansiosta varaosat ja tarvikkeet löytyvät poikkeuksetta läheltä kohdetta.

KAUKOLÄMPÖTYÖT JA TONTTIJOHDOT

Teemme kaikki kaukolämpöön liittyvät toimenpiteet esim. pannuhuoneiden ja lämmitysverkkojen huollot ja peruskorjaukset, patteritermostaattien vaihtotyöt lämmitysverkon huollon yhteydessä. Tonttiliittymien sekä talojen välisten viemäreiden, vesi- ja lämpöjohtojen uusimis- ja muutostyöt ja myös tarvittavat maanrakennus- ja rakennustyöt.

Ammattitaitoinen talotekniikan osaava henkilöstö on oikea ja luotettava kumppani niin pieniin kuin suuriinkiin tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kerromme lisää Talotekniikka Mijorakin palveluista.

Referenssit

Muutamia esimerkkejä Mijorakin toteuttamista kohteista. Ota rohkeasti meihin yhteyttä kun haluat tietää lisää palveluistamme tai referenssikohteistamme.

Meillä on Suomen parhaat asiakkaat

Asiakaslähtöisyys ja tyytyväiset asiakkaat ovat koko toimintamme perusta. Rakennamme ja pidämme rakennuksista myös huolta ja varmistamme näin rakennusten pitkäikäisyyden.

”Olemme käyttäneet Talotekniikka Mijorak Oy:tä vuosisopimusurakoitsijana 2008 alkaen. Toimeksiantomme on sisältänyt laskutöitä, erillisurakoita sekä kokonaisurakoita. Yhteistyömme on sujunut hienosti ja sovitut työt on hoidettu laadukkaasti ammattitaidolla. Työt on myös tehty ripeästi ja yhteisesti sovitut aikataulut ovat pitäneet.”

Ilkka Kaukua

Kiinteistömestari, Kauniaisten Kaupunki

”LVI-urakoitsijan ja LVI –suunnittelijan yhteistyön merkitystä ei voi liikaa korostaa. Olemme toimineet useissa Talotekniikka Mijorak Oy:n urakoimissa kohteissa LVI-suunnittelijana ja LVI-valvojana. Kohteita on ollut lämmitysjärjestelmien perussäädöistä kokonaisurakointiin. Hyvässä yhteistyössä olemme pystyneet huomioimaan, sekä nopeasti ratkaisemaan asukkaiden tai tilaajien vaatimat muutokset. Talotekniikka Mijorak Oy:llä on osaava henkilökunta ja asentajat ovat motivoituneet työhönsä.”

Eero Ryysy

Toimitusjohtaja, Insinööritoimisto Saniera Oy

”Hallinnoimissamme kiinteistöissä toimitilojen kaikenlaiset rakenteelliset ja tekniset muutokset ovat arkipäivää. Talotekniikka Mijorak Oy:n kanssa näiden monimuotoisten taloteknisten muutosprojektien tekeminen on ollut joustavaa ja työt hoidettu asianmukaisesti ajallaan sekä sovittujen budjettien mukaisesti.”

Ari Ahde

Senior Project Manager, Senior Project Manager

Yhteystiedot - Talotekniikka Mijorak Oy

 

Talotekniikka Mijorak Oy
Vasamakuja 13 M
01740 Vantaa

Puhelin: 010 778 1000
Laskut: 010 778 1002
Sähköposti: mijorak(a)mijorak.fi

Verkkolaskujen vastaanotto:
Verkkolaskuosoite 003721248187
Operaattori Maventa
Välittäjän tunnus 003721291126 tai DABAFIHH pankkiverkosta