Korjausrakentaminen

Mijorak on korjausrakentamisen ammattilainen. Olemme kumppaninne niin vaativissa kiinteistökehityskohteissa, toimitilasaneerauksissa kuin erilaisten kohteiden putkiremonteissakin.

PERUSKORJAUKSET JA PERUSPARANNUKSET

Kiinteistöjen peruskorjaukset ja parannukset ovat meille arkipäivää. Teemme sitä niin suurina, kuin pieninäkin urakkoina. Ammattitaidolla tehdyt peruskorjaukset parantavat rakennuksen laatua ja nostavat sen arvoa ja käyttöikää huomattavasti.

 

TOIMITILASANEERAUKSET JA TILAMUUTOKSET

Tilaajan yksilöllisten käyttötarkoituksien ja laatutavoitteiden täyttäminen on toimitilasaneerauksissa ensisijainen asia. Tilojen toimivuus ja käyttöikä ovat tärkeitä yrityksille tehtävissä kohteissa ja tilaratkaisuissa. Kaikki toimitilamuutokset toteutetaan tiiviissä yhteistyössä tilaajan ja suunnittelijoiden kanssa yksilöllisiä tarpeita silmällä pitäen. Toimitilasaneerauksien keskiössä on asiakkaan tarpeet sekä aikataulu. Ammattitaidolla tehdyt saneeraukset ovat asiakkaalle pitkäaikainen sijoitus, johon panostamalla voi parantaa tuottavuutta ja nostaa kohteen arvoa huomattavasti.

 

ARVOKIINTEISTÖJEN KUNNOSTUKSET JA KORJAUKSET

Meillä on vuosien kokemus Suomen vaikutusvaltaisien arvokiinteistöjen korjauksista ja kunnossapidoista. Historialliset arvokkaat rakennukset vaativat aina erikoisosaamista, jolla takaamme yli satavuotiaiden kiinteistöjen elämän arvokkaan jatkumisen tulevaisuudessakin. Arvokiinteistöjen korjausrakentaminen on oma lajinsa, jossa kokemus ratkaisee.

Vanhoissa historiallisissa kohteissa on usein myös suojeltuja osioita ja usein kohteista ei ole olemassa alkuperäisiä piirustuksia, jolloin yllätyksiltäkään ei voida välttyä. Kokemus luo varmuutta, jolla vaativatkin kohteet saadaan vietyä menestyksellisesti loppuun ja myös niin, että budjetti ja aikataulu pitävät.

 

PIHARAKENTAMINEN

Piha luo ensivaikutelman ja toimii jokaisen rakennuksen omana punaisena mattona, joten se tulee tehdä tyylillä ja ammattitaidolla. Toteutamme piharatkaisuja asiakkaan toiveiden ja aikataulun mukaan. Meille on kertynyt vuosien varrella kokemusta niin tavallisista kuin epätavallisemmistakin piharatkaisuista. Kohteen kustannustehokkaassa rakentamisessa piha- ja ulkotilat tulee ottaa huomioon rakentamisen jokaisessa vaiheessa, ja piharakentamisen tehokkuus perustuu suunnittelun ja työnjohdon mutkattomaan yhteistyöhön urakan alusta sen loppuun asti.

 

PUTKIREMONTIT

Mijorak Oy toteuttaa taloyhtiöiden putkiremontteja ns. perinteisenä putkiremonttina. Korjaamme märkätilat, joko kaikki tai osittain ja uusimme vesi-, viemäri- ja sähköjärjestelmät taloyhtiön toiveiden mukaisesti.
Tarjoamme putkiremontteja perinteisenä urakkana, sekä tavoitehintaisena projektinjohtourakkana.

Toteutamme rakennus-, sekä LVI-työt pääsääntöisesti omilla työmiehillä.

Toimintatavat eli miten asiat tehdään meillä toisin?
Putkiremonteissa korjaustyö tapahtuu kotona. Sinun kotonasi. Olemme sitoutuneet yhteisillä toimintatavoilla parantamaan kokemusta putkiremontista.

Alla muutamia esimerkkejä, joilla pyrimme takaamaan, että putkiremontti on asukkaille, osakkaille, isännöitsijälle, hallituksen jäsenille ja valvojille mahdollisimman mutkaton ja helppo.

Työnvalmistelu:

Henkilökuntamme auttaa työn valmisteluvaiheessa osakkaita etsimään sijaisasuntoja, yhteistyökumppanimme tarjoavat apua pakkaamiseen, tavaroiden ja huonekalujen suojaukseen ja siivoukseen.

Tiedotus:

Urakkainfossa, joka pidetään ennen työn aloitusta saat vastauksen kysymyksiisi, kaiken infon jota tarvitset paperisena, sekä hankkeen kotisivujen käyttöönopastuksen.
Halukkaille kaikki materiaali jaetaan myös aina paperisena. Saat kaiken ajantasaisen tiedotuksen haluamaasi tiedotuskanavaa pitkin: sähköpostitse, hankkeen kotisivuilta, paperisena tai tekstiviestein.

Korjaustyö:

Korjaustyön kesto pidetään minimissä ja asukkaita ja osakkaita tiedotetaan ajantasaisesti työn eri vaiheista. Saat kutsun tulla tarkistamaan oman asuntosi tilanne ennen huoneistosi luovutusta, jolloin sinulla on etukäteen varmuus suoritetun työn laadusta ja valmistumisaikataulusta.
Ota yhteyttä ja kerromme toimintatavoistamme lisää

LIIKEKIINTEISTÖT

Olemassa olevien liikekiinteistöjen korkea käyttöaste on yhteinen tavoitteemme. Toteutamme kanssanne liikekiinteistöjen muutokset, sekä käyttötarkoituksen muutoksia vaativat kiinteistökehityskohteet.

Kanssamme toteutat olemassa olevien kohteiden neliöiden tehokäytön ja korkeat käyttöasteet, sekä tarvittaessa liiketilojen muutokset asunnoiksi. Pitkä kokemuksemme liikekiinteistöjen muutostöistä takaa laadukkaan ja tarkoituksen mukaisen lopputuloksen.

Toteutamme myös tehdas- ja tuotantotilojen muutostyöt ammattitaidolla.

ARVOKIINTEISTÖT

Meillä on vuosien kokemus Suomen vaikutusvaltaisimpien arvokiinteistöjen korjauksista ja kunnossapidoista. Historialliset arvokkaat rakennukset vaativat aina erikoisosaamista, jolla jopa yli satavuotiaiden rakennusten elämä jatkuu arvokkaasti myös tulevaisuudessa. Arvokiinteistöjen korjausrakentaminen on oma lajinsa, jossa kokemus ratkaisee.

Vanhoissa historiallisissa kohteissa on usein myös suojeltuja osioita ja usein kohteista ei ole olemassa alkuperäisiä piirustuksia, jolloin yllätyksiltäkään ei voida välttyä. Kokemus luo varmuutta, jolla vaativatkin kohteet saadaan vietyä menestyksellisesti loppuun ja myös niin, että budjetti ja aikataulu pitävät.

Mijorak on luotettava ja palveleva kumppani kaikkiin korjausrakentamisen tarpeisiin niin teollisuuden, liike- ja toimitilojen, julkisten tilojen kuin yksityisten asunto-osakeyhtiöidenkin tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Referenssit

Muutamia esimerkkejä Mijorakin toteuttamista kohteista. Ota rohkeasti meihin yhteyttä kun haluat tietää lisää palveluistamme tai referenssikohteistamme.