Vastaavana työnjohtajana tehtäviisi kuuluvat esim. aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtaminen, työmaaprojektien organisoinnista ja aikatauluista vastaaminen, laadun- ja turvallisuuden valvonta sekä työmaan etenemisen varmistaminen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri tai rakennusmestari). Sinulla tulee olla vastaavan pätevyys pääkaupunkiseudulla. Työ edellyttää ymmärrystä ja kokonaisnäkemystä työmaaprojektien johtamisesta, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, laatu- ja kustannustietoista toimintatapaa sekä asiakaspalvelulähtöisyyttä. Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa avoimista työpaikoista tarvittaessa saat sähköpostitse HR-koordinaattori Anne Laitiselta, anne.laitinen@mijorak.fi tai lähetä hakemus jo tänään sähköpostilla osoitteeseen anne.laitinen@mijorak.fi