Työmaamestarina Mijorakilla pääset näyttämään taitosi korjaus- tai uudisrakennustyömaalla. Toimit joko yksin pienemmän työmaan työnjohtajana tai sinulla on mahdollisuus päästä isompaan kohteeseen vastaavan työnjohtajan työpariksi. Työssä menestyminen edellyttää rakennusalan koulutusta (rakennusalan tutkinto tai opiskelut pääosin suoritettuna), työmaakokemusta sekä kiinnostusta korjaus- / uudisrakentamiseen. Tuleviin työtehtäviisi kuuluvat mm. työmaan sujuvasta etenemisestä vastaaminen, työmaan taloudesta, aikataulusta ja laadusta huolehtiminen sekä esimiestehtävät. Toivomme että sinulta löytyy organisointikykyä sekä hyvät esimies-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa avoimista työpaikoista tarvittaessa saat sähköpostitse HR-koordinaattori Anne Laitiselta, anne.laitinen@mijorak.fi tai lähetä hakemus jo tänään sähköpostilla osoitteeseen anne.laitinen@mijorak.fi