Työmaainsinöörinä pääset katsastamaan työmaata näköalapaikalta. Toimit työmaalla johtamisen avustajana (vastaavan mestarin oikeana kätenä), hoidat esim. työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksien seuraamista, kustannusten laskentaa, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.) ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta; täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja vähintään kohtuullista tietokoneenkäyttötaitoa ja yleisimpien aikatauluohjelmien käyttötaitoa (Planet / Tokoman). Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi, kuten myös laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa sekä asiakaspalvelulähtöisyys.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa avoimista työpaikoista tarvittaessa saat sähköpostitse HR-koordinaattori Anne Laitiselta, anne.laitinen@mijorak.fi tai lähetä hakemus jo tänään sähköpostilla osoitteeseen anne.laitinen@mijorak.fi