LVI-asentajana / sähköasentajana pääset työskentelemään mukavaan 4 hengen tiimiin, johon kaivataan vahvistuksia tulevaisuudessa. Työ on itsenäistä, mutta tiimin apu on aina saatavilla. Työ pitää sisällään sähkö- ja lvi-laitteiden huoltoa sekä pieniä asennus- ja muutostöitäTyö sopii hyvin juuri koulusta valmistuneelle tai pian valmistumassa olevalle henkilölle.

Toivomme sinulta

– tehtävään vaadittavaa koulutusta (LVI-asentaja, sähköasentaja)

– kokemusta alan tehtävistä vähintään 2 vuotta (kouluaikainen kokemus hyväksytään)

– IV-järjestelmien tuntemusta

– asiakaspalveluhenkeä

– reipasta asennetta

Työ on vakituinen ja asiakkaan toivomuksesta toivomme hakijalta valmiutta sitoutua työhön useammaksi vuodeksi.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa avoimista työpaikoista tarvittaessa saat sähköpostitse HR-koordinaattori Anne Laitiselta, anne.laitinen@mijorak.fi tai lähetä hakemus jo tänään sähköpostilla osoitteeseen anne.laitinen@mijorak.fi