Mijorak Oy ja Solarvoima Oy yhteistyöhön
Mijorak Oy ja Solarvoima Oy ovat ryhtyneet yhteistyöhön. Helmikuusta 2017 lähtien kaikkiin Mijorakin putkiremonttikohteisiin tehdään veloituksetta aurinkosähkökartoitus. Kartoitus antaa yhtiölle lisätietoa siitä, miten aurinkopaneeliratkaisu soveltuu rakennukseen ja minkälainen takaisinmaksuaika järjestelmälle on odotettavissa.
Mijorak etsii jatkuvasti innovatiivisia ja uusia lähtökohtia asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamiseen. Uusiutuvat energialähteet tuodaan saneerausten yhteydessä taloyhtiön ja loppukädessä jokaisen asukkaan jokapäiväiseen elämään.

”Halusimme yhteistyökumppaniksemme ketterän ja osaavan toimijan, jolla on riittävästi kokemusta ja näkemystä aurinkoenergiateknologiasta ja aurinkoenergian hyödyntämisestä. Saamme taloyhtiölle laskelmat työmaan valmisteluvaiheessa ja taloyhtiö voi tämän jälkeen päättää haluavatko investoida uusiutuaan energiaan. Kun faktat on pöydässä, on päätös helpompi tehdä” kertoo projektipäällikkö Unni Holm Mijorak Oy:stä.

Lisätietoja antavat:

Unni Holm                                         Lauri Hietala
Mijorak Oy                                         Solarvoima Oy
p.0400 905 547                                 p.040-7442580
Mijorak Oy on vuonna 1990 perustettu monipuolinen rakennusalan palveluyritys. Asiakaskuntamme koostuu mm. julkisyhteisöistä, suuryrityksistä ja asunto-osakeyhtiöistä. Palvelemme asiakkaitamme tällä hetkellä n. 80 työntekijän sekä valikoidun kumppaniverkoston kautta. Palvelumme kattaa teollisuus-, liike-, asuin- ja julkistilojen saneeraustyöt sekä uudisrakentamisen.

Solarvoima Oy on aurinkopaneelijärjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka kartoittaa, suunnittelee ja asentaa korkealaatuiset aurinkopaneeliasennukset omakotitaloihin, kerrostaloihin, rivitaloihin, mökeille ja liikekiinteistöihin. Vuodesta 2014 alkaen Solarvoima on tehnyt aurinkopaneeleilla toimivia sähköratkaisuja jo yli sataan kohteeseen.

www.mijorak.fi www.solarvoima.fi