Korjausrakentaminen

Mijorak on korjausrakentamisen ammattilainen. Olemme kumppaninne niin vaativissa kiinteistökehityskohteissa, toimitilasaneerauksissa kuin erilaisten kohteiden putkiremonteissakin.

Peruskorjaukset ja perusparannukset

Vuosisopimus-asiakkaat

Laajennukset ja tilamuutokset

Maarakennus, piharakentaminen

Arvokiinteistöjen kunnostukset ja korjaukset

Putkiremontit
Mijorak Oy toteuttaa taloyhtiöiden putkiremontteja ns. perinteisenä putkiremonttina. Korjaamme märkätilat, joko kaikki tai osittain ja uusimme vesi-, viemäri- ja sähköjärjestelmät taloyhtiön toiveiden mukaisesti.
Tarjoamme putkiremontteja perinteisenä urakkana, sekä tavoitehintaisena projektinjohtourakkana.

 

Toteutamme rakennus-, sekä LVI-työt pääsääntöisesti omilla työmiehillä.

Toimintatavat eli miten asiat tehdään meillä toisin?
Putkiremonteissa korjaustyö tapahtuu kotona. Sinun kotonasi. Olemme sitoutuneet yhteisillä toimintatavoilla parantamaan kokemusta putkiremontista.

Alla muutamia esimerkkejä, joilla pyrimme takaamaan, että putkiremontti on asukkaille, osakkaille, isännöitsijälle, hallituksen jäsenille ja valvojille mahdollisimman mutkaton ja helppo.

Työnvalmistelu:

Henkilökuntamme auttaa työn valmisteluvaiheessa osakkaita etsimään sijaisasuntoja, yhteistyökumppanimme tarjoavat apua pakkaamiseen, tavaroiden ja huonekalujen suojaukseen ja siivoukseen.

Tiedotus:

Urakkainfossa, joka pidetään ennen työn aloitusta saat vastauksen kysymyksiisi, kaiken infon jota tarvitset paperisena, sekä hankkeen kotisivujen käyttöönopastuksen.
Halukkaille kaikki materiaali jaetaan myös aina paperisena. Saat kaiken ajantasaisen tiedotuksen haluamaasi tiedotuskanavaa pitkin: sähköpostitse, hankkeen kotisivuilta, paperisena tai tekstiviestein.

Korjaustyö:

Korjaustyön kesto pidetään minimissä ja asukkaita ja osakkaita tiedotetaan ajantasaisesti työn eri vaiheista. Saat kutsun tulla tarkistamaan oman asuntosi tilanne ennen huoneistosi luovutusta, jolloin sinulla on etukäteen varmuus suoritetun työn laadusta ja valmistumisaikataulusta.
Ota yhteyttä ja kerromme toimintatavoistamme lisää

Liikekiinteistöt
Olemassa olevien liikekiinteistöjen korkea käyttöaste on yhteinen tavoitteemme. Toteutamme kanssanne liikekiinteistöjen muutokset, sekä käyttötarkoituksen muutoksia vaativat kiinteistökehityskohteet.

 

Kanssamme toteutat olemassa olevien kohteiden neliöiden tehokäytön ja korkeat käyttöasteet, sekä tarvittaessa liiketilojen muutokset asunnoiksi. Pitkä kokemuksemme liikekiinteistöjen muutostöistä takaa laadukkaan ja tarkoituksen mukaisen lopputuloksen.

Toteutamme myös tehdas- ja tuotantotilojen muutostyöt ammattitaidolla.

Arvokiinteistöt
Meillä on vuosien kokemus Suomen vaikutusvaltaisimpien arvokiinteistöjen korjauksista ja kunnossapidoista. Historialliset arvokkaat rakennukset vaativat aina erikoisosaamista, jolla jopa yli satavuotiaiden rakennusten elämä jatkuu arvokkaasti myös tulevaisuudessa. Arvokiinteistöjen korjausrakentaminen on oma lajinsa, jossa kokemus ratkaisee.

 

Vanhoissa historiallisissa kohteissa on usein myös suojeltuja osioita ja usein kohteista ei ole olemassa alkuperäisiä piirustuksia, jolloin yllätyksiltäkään ei voida välttyä. Kokemus luo varmuutta, jolla vaativatkin kohteet saadaan vietyä menestyksellisesti loppuun ja myös niin, että budjetti ja aikataulu pitävät.

Mijorak on luotettava ja palveleva kumppani kaikkiin korjausrakentamisen tarpeisiin niin teollisuuden, liike- ja toimitilojen, julkisten tilojen kuin yksityisten asunto-osakeyhtiöidenkin tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.
Referenssit
Muutamia esimerkkejä Mijorakin toteuttamista kohteista. Ota rohkeasti meihin yhteyttä kun haluat tietää lisää palveluistamme tai referenssikohteistamme.