LV-projektipäällikkönä vastaat LV-projektien kokonaisvaltaisesta johtamisesta Talotekniikka Mijorakilla. Tehtävässäsi vastaat mm. nimettyjen projektien johtamisesta, hankinnoista, työvaiheiden, aikataulujen ja resurssien suunnitelusta, projektiennustamisesta ja -raportoinnista sekä esimiestehtävistä. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi ja työkavereiden tuki, sekä mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta LVI-insinöörin tai rakennusmestarin (LVI) koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta alalta, KVV-työnjohtaja pätevyyttä pääkaupunkiseudulla. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja omaat kustannustehokkaan ajattelu- ja toimintatavan, olet oma-aloitteinen ja sinulla on organisointikykyä sekä sinulla on hyvät esimies-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa avoimista työpaikoista tarvittaessa saat sähköpostitse HR-koordinaattori Anne Laitiselta, anne.laitinen@mijorak.fi tai lähetä hakemus jo tänään sähköpostilla osoitteeseen anne.laitinen@mijorak.fi